Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Amandelspijs recept
Amandelspijs recept

Amandelspijs


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Verwarm de honing au bain Marie tot ze goed vloeibaar is.
Meng in een blender alle andere ingrediŽnten door de honing tot het goed gemengd is.
Zorg dat het geheel een stevige consistentie heeft, eventueel nog wat amandelmeel toevoegen.
Leg op een stuk plasticfolie en rol het strak op.
Leg het een paar dagen (liefst 1 week) in de koelkast zodat de smaken goed intrekken.

Voor gebruik kan je er eventueel een klein eitje doorheen roeren zodat het wat smeuÔger wordt.

Lekker voor in kerst of paasbrood of voor in een banketstaaf.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit amandelspijs recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven