Recensies van Oosterse Nasi
Terug naar Oosterse NasiRecensies
-
Bij oosterse nasi, de AFGEKOELDE rijst mee opbakken zou zeker de smaak ten goede komen.
-
Volgend jaar gaan we opnieuw weer naar Indonesie en ik hoop daar weer lekkerer recepten te scoren. Als echte Fries ben ik in de afgelopen jaren aardig ingeburgerd in de cultuur en keuken van Indonesie. Voor je zover bent ben je echt tig ... jaren verder. Maar wat een verrijking van je leven. Kijk eens op de site van Pikulan. Hier vind je een deel van ons liefde voor Indonesie.
-
Ik ben ook een bevoorecht mens met al het lekkere eten en drinken alleen kom ik vaak recepten tegen uit potjes en pakjes terwijl je die duur koopt maar veelal lekkerder zelf en goedkoper kan maken en het komt vaak het recept niet ten goede! Jammer!
-
Jaccor Je boft maar met zo'n grote indische familie. Is natuurlijk altijd lekker eten!
-
Ik kom uit een familie die voor het merendeel bestaat oom en tantes die uit Indonesië komen maar heb nergens bij hen ooit snel kook rijst gezien Het koken van rijst is toch niet zo moeilijk Verder valt het mij op dat je voorgesneden groenten gebruikt dit komt de smaak zeker niet te goede Het snijden van de groente is voor een on ervaren snijder ongeveer 10 minuten werk maar smaakt 100 keer beter Het gebruik van kruiden zakjes is ook zo iets je hebt de meeste kruiden in je kruidenrekje staan en is vele male goedkoper en je kan er makkelijker een eigen smaak voorkeur aan geven.