Rijstsalade

Ingrediënten

+ -
print

Dressing:

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Bereidingswijze

  1. Kook de rijst in het water met de kippebouillon.
  2. Voeg na het koken, terwijl de rijst nog warm is, de toe.
  3. Laat het geheel afkoelen.
  4. Olie in de koekepan en hierin de roosteren.
  5. Hierna de helft van de en de andere droge elementen toevoegen behalve peterselie en of bieslook.
  6. Als de toegevoegd terwijl de rijst nog warm is, neemt de rijst de smaak van de aan.
  7. Voor de dressing:
  8. Dan van de olie, en een dressing kloppen.
  9. Hierin de knoflook (uitgeperst) toevoegen en de op smaak maken met de , .
  10. Afgarneren met peterselie/bieslook en de rest van de .
25
25
25

Variaties op Rijstsalade

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Rijstsalade
VariatieAantalGang
Rijstsalade6Rijstgerechten
Kleurige rijstsalade2Salades
Rijstsalade met kip en walnoten2Salades

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in groentebouillontablet
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in groentebouillontablet
  • ananas past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in groentebouillontablet
  • Sporen van koemelk kunnen voorkomen in groentebouillontablet
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • noten en notenolie is niet geschikt voor een noten-intollerantie
  • Sporen van selderij kunnen voorkomen in groentebouillontablet
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in groentebouillontablet
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • peper en zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
272 kcal
13%1088 kcal
Vetten
17 g.
25%68 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
12 g.
4%48 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Rijstsalade