Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Surinaamse nasi goreng recept
Surinaamse nasi goreng recept

Surinaamse nasi goreng


Ingrediënten


Bereidingswijze


De eieren in 3 eetlepels hete olie enkele minuten roerbakken en daarna afscheppen. 4 eetlepels olie verhitten, in stukjes gesneden Quorn toevoegen en enkele minuten lichtbruin bakken. 5 eetlepels Faja Lobi Nasi Goreng Trafasie, selderij, tomatenpuree, peperringetjes, prei en trassie toevoegen en het geheel 3 minuten roerbakken. Gekookte rijst toevoegen en het geheel, onder voortdurend omscheppen, 5 minuten opbakken. De laatste minuut de eieren toevoegen en goed omscheppen. Op smaak afmaken met zout of lichte soyasaus. (Dit recept lijkt op elke andere vegetarische gebakken rijst, maar de ingredienten Madame Jeanette peper en de faja lobi nasi goreng trafasie roerbakmix geven de bijzondere Surinaamse smaak).

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit surinaamse nasi goreng recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Surinaamse nasi goreng heeft een gemiddelde waardering gekregen van 6 / 10 in 1 recensie

  • Hee, bedankt! Ik ben momenteel zwanger van een Surinaams kindje en heb al een Surinaamse zoon, aangezien ik vegetarisch ben ben ik erg blij met dit recept, kan ik mijn kinderen gewoon af en toe Surin... Lees reactie
    Vageterrier gaf dit recept op 12 januari 2014 3 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven