Surinaamse nasi goreng

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Bereidingswijze

  1. De in 3 eetlepels hete olie enkele minuten roerbakken en daarna afscheppen. 4 eetlepels olie verhitten, in stukjes gesneden Quorn toevoegen en enkele minuten lichtbruin bakken. 5 eetlepels Faja Lobi Nasi Goreng Trafasie, , , peperringetjes, en toevoegen en het geheel 3 minuten roerbakken.
  2. Gekookte toevoegen en het geheel, onder voortdurend omscheppen, 5 minuten opbakken.
  3. De laatste minuut de toevoegen en goed omscheppen.
  4. Op smaak afmaken met zout of lichte soyasaus. (Dit recept lijkt op elke andere vegetarische gebakken , maar de ingredienten Madame Jeanette en de faja lobi nasi goreng trafasie roerbakmix geven de bijzondere Surinaamse smaak).
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in trassie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • selderij is niet geschikt voor een selderij-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • trassie is niet geschikt voor een schaaldieren-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (1)

Surinaamse nasi goreng heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET

Hee, bedankt! Ik ben momenteel zwanger van een Surinaams kindje en heb al een Surinaamse zoon, aangezien ik vegetarisch ben ben ik erg blij met dit recept, kan ik mijn kinderen gewoon af en toe Surin... Lees reactie
Vageterrier 12 januari 2014

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
71 kcal
3%284 kcal
Vetten
4 g.
6%16 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
0 g.
0%0 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Surinaamse nasi goreng