Nasi goreng

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Bereidingswijze

  1. De in 3 eetlepels hete enkele minuten roerbakken en daarna afscheppen. 9 eetlepels verhitten, in blokjes gesneden toevoegen en enkele minuten bakken tot het gaar is; hieraan toevoegen 5 eetlepels Nasi Goreng (roerbakmix), 2 mespuntjes , , en het geheel 3 minuten roerbakken. 3 kopjes gekookte toevoegen en het geheel, onder voortdurend omscheppen, 5 minuten opbakken; de laatste minuut de toevoegen en goed omscheppen.
  2. Eventueel naar smaak toevoegen.
  3. Serveertip:
  4. Serveren met o.a.
  5. ei-sliertjes, kouseband, Faja Lobi pinda-satésaus, zuurgoed, gebakken banaan, drumsticks, kippenbouten, kip-rollade, kippenlevertjes met aardappelsticks.
  6. Variatietip:
  7. Voeg exotische groentemix tijdens het roerbakken toe.
25
25
25

Variaties op Nasi goreng

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Nasi goreng
VariatieAantalGang
Nasi Goreng11Rijstgerechten
Thaise Nasi Goreng4Rijstgerechten
Nasi Goreng Terong1Rijstgerechten

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in trassie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • selderij is niet geschikt voor een selderij-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • trassie is niet geschikt voor een schaaldieren-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in olie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
1165 kcal
58%4660 kcal
Vetten
18 g.
26%72 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
3%0 g.
Waarvan onverzadigd
1 g.
4%4 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
5 g.
2%20 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Nasi goreng