Nasi goreng

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Vijzel
  • Pan

Bereidingswijze

  1. kook de rijst en houd die warm

    snij de knoflook en de zeer fijn.
  2. als het mogelijk is pletten met vijzel.
    snij de , , , selderij en fijn.

    snij de kip in repen en bak ze bruin in de olie.
  3. haal de kip uit de pan.
    stoof de gesneden groenten samen met de chili en knoflook.
    zet het vuur lager.
    voeg de erwten toe
    kruid met , zout, peper, ketjap en .

    maak met de een 2 omeletten en kruid deze met peper en zout.
  4. snij deze in repen

    schep de rijst, groenten en kippenreepjes door elkaar en doe er de omelet reepjes bij

    snij de in fijne ringen en schep deze er ook nog door

    serveren met gedroogde en koriander
25
25
25

Variaties op Nasi goreng

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Nasi goreng
VariatieAantalGang
Nasi Goreng11Rijstgerechten
Thaise Nasi Goreng4Rijstgerechten
Nasi Goreng Balikpapan1Rijstgerechten

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • ketjap manis en sojasaus is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
  • ketjap manis past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • ketjap manis is niet geschikt voor een soja-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
482 kcal
24%1928 kcal
Vetten
82 g.
117%328 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
52 g.
20%208 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Nasi goreng