Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Paddenstoelen uit de wok recept
Paddenstoelen uit de wok recept

Paddenstoelen uit de wok


Ingrediënten


Bereidingswijze


Week de gedroogde paddestoelen apart in lauw water gedurende 20 minuten, knijp ze vervolgens uit en vang het vocht op. Verwijder de nog harde delen van de paddestoelen. Maak kwarten van de champignonhoedjes. Verhit de olie in een wok, bak hierin eerst de knoflook en voeg dan de paddestoelen en het vocht toe. Voeg zout, peper, sherry en sojasaus aan de suiker toe. Bak alles gedurende 5 minuten totdat al het vocht is verdwenen. Voeg de room toe, bak de paddestoelen nog 2 minuten. Serveer met bieslook en lente-ui. Lekker met kleefrijst.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit paddenstoelen uit de wok recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven