Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Roerbak peultjes recept
Roerbak peultjes recept

Roerbak peultjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de biefstuk in reepjes. Pel de knoflook en snijd hem fijn. Halveer de peultjes in de lengte. Pers de limoen uit. Schep de biefstuk in een kom en voeg de knoflook en zout toe. Meng het goed door elkaar. Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking. Verhit 2 eetlepels olijfolie in een wok en bak de biefstukreepjes al omscheppend op hoog vuur bruin. Neem de vleesreepjes uit de wok. Verhit de rest van de olijfolie in de wok en roerbak de peultjes 5 minuten op hoog vuur. Schep de gebakken biefstukreepjes, oestersaus en limoensap erdoor. Verwarm het gerecht op halfhoog vuur nog even door. Serveer het gerecht met de rijst.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit roerbak peultjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven