Stampot Chinese kool met roerbak van kip en fruit

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Wok
  • Pan

Bereidingswijze

  1. Kook de aardappelen in weinig water in ongeveer 15 minuten gaar.
  2. Snipper de , pers de knoflook, snijd de in reepjes.
  3. Verhit de olie in de wok en roerbak één ui en de paprikareepjes 3 minuten.
  4. Schep alles uit de pan.
  5. Voeg wat olie toe en roerbak de in 3 delen goudbruin.
  6. Schep al het vlees in de wok, voeg de tweede ui en de knoflook toe en roerbak nog vier minuten.
  7. Schep de en het fruit (met het vrijgekomen vocht) erbij en breng het op een laag vuur aan de kook.
  8. Giet de aardappelen af, zet ze terug op het vuur, voeg de toe en breng het aan de kook.
  9. Stamp de aardappelen tot puree en schep de rauwe en het ui-paprikamengsel erdoor.
  10. Verdeel de stampot over vier borden en schep op elk bord wat van het kip- en fruitmengsel.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • melk is niet geschikt voor een koemelk-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • melk is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (1)

Stampot Chinese kool met roerbak van kip en fruit heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET

Het recept gevolgd, werd niet gewaardeerd. Hoef het niet meer te maken, smaakte naar plastic. Jammer!
Suzanne 2 oktober 2013

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
186 kcal
9%744 kcal
Vetten
1 g.
1%4 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
19 g.
7%76 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Stampot Chinese kool met roerbak van kip en fruit