Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Stampot Chinese kool met roerbak van kip en fruit recept
Stampot Chinese kool met roerbak van kip en fruit recept

Stampot Chinese kool met roerbak van kip en fruit


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Kook de aardappelen in weinig water in ongeveer 15 minuten gaar. Snipper de uien, pers de knoflook, snijd de paprika in reepjes. Verhit de olie in de wok en roerbak één ui en de paprikareepjes 3 minuten. Schep alles uit de pan. Voeg wat olie toe en roerbak de kipreepjes in 3 delen goudbruin. Schep al het vlees in de wok, voeg de tweede ui en de knoflook toe en roerbak nog vier minuten. Schep de roerbaksaus en het fruit (met het vrijgekomen vocht) erbij en breng het op een laag vuur aan de kook. Giet de aardappelen af, zet ze terug op het vuur, voeg de melk toe en breng het aan de kook. Stamp de aardappelen tot puree en schep de rauwe Chinese kool en het ui-paprikamengsel erdoor. Verdeel de stampot over vier borden en schep op elk bord wat van het kip- en fruitmengsel.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit stampot chinese kool met roerbak van kip en fruit recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Stampot Chinese kool met roerbak van kip en fruit heeft een gemiddelde waardering gekregen van 6 / 10 in 1 recensie

  • Het recept gevolgd, werd niet gewaardeerd. Hoef het niet meer te maken, smaakte naar plastic. Jammer!
    Suzanne gaf dit recept op 2 oktober 2013 3 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven