Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Spinazietaart recept
Spinazietaart recept

Spinazietaart


Ingrediënten


3

Bereidingswijze


Zet de spinazie zacht op het vuur dat het kan ontdooien, onder af en toe roeren.
Snijd intussen de mozzarella in blokjes en de gegrilde paprika in blokjes.
Snijd de lente ui in ringetjes.
Rol het bladerdeeg een beetje uit en leg deze in de ovenschaal en doe dit even in de oven op 200 graden.
Bak het gehakt rul en voeg de spinazie toe, zet alles van het vuur en meng de mozzarella, lente ui en gegrilde paprika toe.
Doe dit alles in de ovenschaal op het bladerdeeg, strooi de kaas eroverheen.
Doe daar bovenop de rest van het bladerdeeg, als u nog een plakje over heeft kunt u vormpjes uitsteken eventueel en er bovenop leggen. Smeer het ei erover.
Zet het in het midden van de oven, en laat het 30 minuten in de oven en kijk af en toe, als het bladerdeeg mooi goudbruin is is het gerecht klaar.

Eet smakelijk. .

Allergenen Informatie

Voor dit spinazietaart recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven