Spinazietaart
- Herkomst Nederland
- Categorie Hoofdgerechten
- Bereiden
- Kookboek van jolanda29
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Oven
- Vormpjes
- Ovenschaal
Bereidingswijze
- Zet de zacht op het vuur dat het kan ontdooien, onder af en toe roeren.
Snijd intussen de in blokjes en de in blokjes.
Snijd de lente ui in ringetjes.
Rol het een beetje uit en leg deze in de ovenschaal en doe dit even in de oven op 200 graden.
Bak het rul en voeg de toe, zet alles van het vuur en meng de , lente ui en toe.
Doe dit alles in de ovenschaal op het , strooi de eroverheen.
Doe daar bovenop de rest van het , als u nog een plakje over heeft kunt u vormpjes uitsteken eventueel en er bovenop leggen. - Smeer het ei erover.
Zet het in het midden van de oven, en laat het 30 minuten in de oven en kijk af en toe, als het mooi goudbruin is is het gerecht klaar.
Eet smakelijk. .
Ook lekker om te maken
-
Recept
Spinazietaart430m
Variaties op Spinazietaart
We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!
Variatie | Aantal | Gang |
---|---|---|
Spinazietaart | 7 | Vegetarisch |
Spinazietaart met feta | 2 | Hartige taarten |
Spinazietaart met shoarmavlees | 1 | Ovenschotels |
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- spinazie kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bladerdeeg
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- geklopt ei is niet geschikt voor een ei-intollerantie
- mozzarella, kaas, bladerdeeg kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in kaas
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- bladerdeeg kan sporen bevatten van lactose en Allergie in mozzarella en kaas
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van zout kunnen voorkomen in kaas
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 754 kcal | 37% | 3016 kcal |
Vetten | 48 g. | 69% | 192 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 42 g. | 16% | 168 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |