Hartige spinazietaart
- Herkomst Nederland
- Categorie Hartige taarten
- Spinazietaart recepten
- Bereiden
- Kookboek van beamantel
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Taartvorm
- Bakvorm
- Magnetron
- Oven
Bereidingswijze
- Ontdooi de bladerdeegplakjes volgens de aanwijzigngen op de verpakking.
- Bekleed de ingevette bakvorm met de ontdooide bladerdeegplakjes.
- Zorg dat ze goed een geheel vormen.
- Ontdooi de diepvriesspinazie in de magnetron.
- Snipper de en de knoflookteentjes en bak ze in een klein beetje op een matig vuur tot ze net verkleuren.
- Voeg de spekblokjes toe en bak deze langzaam uit.
- Voeg de toe en verwarm deze.
- Verwarm de oven op 180 graden C.
- voor.
- Roer de er door heen.
- Roer een voor een de door het -tomaten-mengsel en blijf roeren.
- Roer de geraspte er doorheen.
- Breng op smaak met en .
- Breng het gehele mengsel over in de taartvorm.
- Bak de hartige spinazietaart in het midden van een voorverwarmde oven in ongeveer 30 minuten goudbruin en gaar.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Spinazietaart met feta41u
-
Recept
Hartige ham-kaastaart445m
-
Recept
Hartige taart met gerookte zalm41u15m
-
Recept
Spinazietaart430m
-
Recept
Spinazietaart41u15m
-
Recept
Spinazietaart (vega)41u
Variaties op Hartige spinazietaart
We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!
Variatie | Aantal | Gang |
---|---|---|
Hartige spinazietaart met gorgonzola | 1 | Eiergerechten |
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie
- spinazie kan sporen bevatten van gluten en Allergie in diepvriesbladerdeeg
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
- kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in kaas
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- kaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van soja kunnen voorkomen in olie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 1488 kcal | 74% | 5952 kcal |
Vetten | 43 g. | 62% | 172 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 3 g. | 1% | 12 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |