Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Boerenkoolstamppot met verse metworst


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de aardappelen en de fijngesneden boerenkool apart.
Bak intussen de losgemaakte metworst en de spekjes.
Schep het vlees uit de pan en blus de jus met wat witte wijn of wijnazijn.
Stamp de boerenkool en de aardappelen met de jus door elkaar en schep daarna de metworst en de spekjes er door.

Serveersuggesties

Serveren met zilveruitjes en/of augurken.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit boerenkoolstamppot met verse metworst recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Boerenkoolstamppot met verse metworst heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Lijkt me heerlijk! Ik neem hem mee, bedankt! Groetjes, Marja.
    Maria59 gaf dit recept op 13 december 2012 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven