Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Broccoli-potje recept
Broccoli-potje recept

Broccoli-potje


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook aardappels en/of maak puree. Kook de broccoli. Snijd de eieren in blokjes. Snijd de kaas in blokjes. Snijd de ham in reepjes. Bak eventueel de spekreepjes zachtjes uit. Roer de broccoli, de kaas en ei voorzichtig door de puree en warm een beetje door, zodat de kaas wat smelt. Voeg de hamreepjes toe en warm mee. Serveer met de gebakken spekjes erover verdeeld, samen met een goed gekoelde iets zoete witte wijn. Eet smakelijk.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit broccoli-potje recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven