Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Hutspot met mosterdkaas en krokant Zeeuws spek recept
Hutspot met mosterdkaas en krokant Zeeuws spek recept

Hutspot met mosterdkaas en krokant Zeeuws spek


Ingrediënten


Bereidingswijze


Smelt 25 gram boter in een grote pan en fruit hierin de uien ca 3 minuten. Voeg de wortel toe en bak 2 minuten mee.
Voeg toe de aardappelen en een flinke bodem met water en zout toe en kook het geheel in 15 minuten gaar. Voeg na 10 minuten de bleekselderij toe.
Smelt in een koekenpan de resterende boter en bak hierin het spek knapperig.
Giet de aardappelen met de groenten af en vang het kookvocht op.
Stamp de aardappelen met de groenten grof. Voeg voldoende kookvocht toe zodat er een smeuige stampot ontstaat. Schep de mosterdkaas en peper en zout naar smaak erdoor en serveer met het Zeeuws spek.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit hutspot met mosterdkaas en krokant zeeuws spek recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven