Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Indische hutspot met tartaar recept
Indische hutspot met tartaar recept

Indische hutspot met tartaar


Ingrediënten


Bereidingswijze


De aardappelen, wortel en uien schoonmaken en in een pan koken ong. 25 minuten. Daarna de hutspot stampen.

Onder tussen de gehaktballetjes maken.
Doe het tartaar met de kruiden in een kom en goed mengen, daarna 24 balletjes van maken. Nu bakken in ca. 4 minuten en dan op een bord leggen en afdekken met aluminiumfolie.

Doe nu de nasikruiden door het bakvet en bak dit een min. of 5 zachtjes. Doe dit nu door de hutspot, goed mengen.

Serveer de hutspot met de gehaktballetjes.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit indische hutspot met tartaar recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven