Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Rauwe andijviestamppot met champignons en komijnekaas recept
Rauwe andijviestamppot met champignons en komijnekaas recept

Rauwe andijviestamppot met champignons en komijnekaas


Ingrediënten


Bereidingswijze


Schil en was de aardappels en snijd ze in stukken. Kook ze in water met zout in ca. 20 minuten gaar. Verhit ondertussen de bakboter in een koekenpan en bak het spek uit. Bak de champignons even mee.
Giet de aardappels af. Verwarm de melk met de klont boter.
Stamp de aardappels fijn en voeg zoveel van het melk-botermengsel toe tot een smeu´ge puree ontstaat. Schep de andijvie en het spek-champignonmengsel toe en roer alles goed door elkaar. Voeg peper en nootmuskaat toe en warm de stampot goed door.
Schep de kaasblokjes erdoor en voeg eventueel nog peper en zout naar smaak toe. Dien direct op.

Serveersuggesties

Wil je heel snel dan kun je ook kant en klare aardappelpuree gebruiken (pak).

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit rauwe andijviestamppot met champignons en komijnekaas recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven