Rauwe andijviestamppot met tomaat en cashewnoten
- Herkomst Nederland
- Categorie Stamppotten
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van browney
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Stamper
Bereidingswijze
- Schil de aardappels.
De andijvie heel fijn snijden,wassen en uit laten lekken.
Ui en knoflook fijnsnijden.
Tomaatjes in vieren snijden.
Kook de aardappels.
Bak het vegetarisch gehakt samen met de uit en knoflook.
Giet je aardappels af en stamp ze met een stamper fijn.
Voeg de slakruiden toe.
Voeg de andijvie toe.
Bak op het laatst de tomaat heel even mee met het gehaktmengsel
en meng dat door de stamp.
Dan nog ongeveer 1 eetlepel azijn en de Surinaamse sambal.
Om de stamppot wat smeuïger te krijgen kun je nog wat olijfolie toevoegen
(optioneel: - zout toevoegen)
Over de stamppot heen de .
Ook lekker om te maken
-
Recept
Rauwe andijviestamppot met champignons en komijnekaas425m
-
Recept
Andijviestamppot425m
-
Recept
Pikante andijviestamppot425m
-
Recept
Boerenkool met cashewnoten en rookworst425m
-
Recept
Raapstelenstampot met spekjes, cashewnoten en bosuitjes440m
-
Recept
Paksoistamppot met cashewnoten425m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in sambal
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in sambal
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in azijn
- sambal kan sporen bevatten van noten en Allergie in cashewnoten
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van schaaldieren kunnen voorkomen in sambal
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in azijn
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van vis kunnen voorkomen in sambal
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 21 kcal | 1% | 42 kcal |
Vetten | 1 g. | 1% | 2 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 2 g. | 0% | 4 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |