Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Rauwe andijviestamppot met tomaat en cashewnoten recept
Rauwe andijviestamppot met tomaat en cashewnoten recept

Rauwe andijviestamppot met tomaat en cashewnoten


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Schil de aardappels.
De andijvie heel fijn snijden, wassen en uit laten lekken.
Ui en knoflook fijnsnijden.
Tomaatjes in vieren snijden.

Kook de aardappels.
Bak het vegetarisch gehakt samen met de uit en knoflook.
Giet je aardappels af en stamp ze met een stamper fijn.
Voeg de slakruiden toe.
Voeg de andijvie toe.
Bak op het laatst de tomaat heel even mee met het gehaktmengsel
en meng dat door de stamp.
Dan nog ongeveer 1 eetlepel azijn en de Surinaamse sambal.
Om de stamppot wat smeu´ger te krijgen kun je nog wat olijfolie toevoegen
(optioneel: zout toevoegen)
Over de stamppot heen de cashewnoten.

Serveersuggesties

Ik eet zoutarm, dus gebruik ik zo min mogelijk, maar door de kruiden, tomaten en noten krijgt het een lekkere smaak. Ik had cashewnoten met wasabi omdat ik die nog had liggen, je kunt natuurlijk ook gewone gebruiken.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit rauwe andijviestamppot met tomaat en cashewnoten recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven