Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Rode uistamppot met appel en spekjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 200 graden celsius. Schil de uien, snijd ze in acht partjes en doe ze in een ovenschaal. Besprenkel de uien met olijfolie en roomboter, voeg 6 gehakte tenen knoflook toe en doe ze (afgedekt) 30 minuten in de oven. Schil en snijd de aardappelen en kook ze gaar. Bak in tussen de spekjes uit.
Stamp de aardappelen fijn en schep de uien en het vocht door de aardappelen. Voeg de spekjes en de sprieten bieslook. Is de stamppot te droog doe er dan wat melk bij. Het moet lekker smeuig zijn. Schil de appel en snijd deze in ringen. Bak deze in het overgebleven bakvet. Versier de stamppot met de gebakken appel.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit rode uistamppot met appel en spekjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven