Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Slastamppot met mosterd en rookworst recept
Slastamppot met mosterd en rookworst recept

Slastamppot met mosterd en rookworst


Ingrediënten


Bereidingswijze


Schil de aardappelen, snijd ze in stukken en kook ze in 20 minuten gaar. Afgieten en even zonder deksel laten staan Snijd de rookworst in reepjes. Bak deze in de margarine kort aan. Voeg op het laatst een eetlepel mosterd en 1 deciliter melk toe. Draai hierna het vuur laag. Snijd de ijsbergsla in reepjes en voeg dit samen met de rookworst, mosterd en melk toe. Stam het geheel fijn en breng op smaak met zout en peper. Eventueel kort op het vuur terug zetten als het teveel is afgekoeld.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit slastamppot met mosterd en rookworst recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven