Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Spruiten stamppot recept
Spruiten stamppot recept

Spruiten stamppot


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de spruiten schoon en snijd ze in twee, schil de aardappelen en maak ze in twee of vier, ligt aan hoe groot ze zijn. Zet de spruiten op met wat zout, en zo ook de aardappelen. Kook het gaar, giet deze af en stamp de aardappelen met wat melk, voeg de spruiten toe aan het geheel. Maak het blik vruchten open en voeg deze toe en meng dit door elkaar. Doe er een eetlepel suiker doorheen. Doe dit alles in een ovenschaal en gooi de geraspte kaas erover heen, en zet dit op 200 graden in de oven. Als de kaas gesmolten is kunt u het serveren, de kinderen zullen deze variant lekkerder vinden.

Serveersuggesties

In plaats van coctail vruchten kunt u ook ananas gebruiken of perzik. U kunt er ook stukjes bockworst doorheen mengen of stukjes gebakken speklappen.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit spruiten stamppot recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven