Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Zuurkoolstamppot met kaas, ananas en rookworst recept
Zuurkoolstamppot met kaas, ananas en rookworst recept

Zuurkoolstamppot met kaas, ananas en rookworst


Ingrediënten


Bereidingswijze


Doe de aardappelen in een pan met wat water en zout en breng ze aan de kook. Knijp het vocht uit de zuurkool en haal los met een vork, leg de zuurkool, als de aardappelen 5 minuten gekookt hebben, bovenop de aardappelen en laat nog 1 5 minuten zachtjes meekoken.
Beboter de tulband vorm en strooi daar 3 eetlepels paneermeel op. Giet de aardappelen af, voeg de slagroom toe en stamp het geheel tot een stamppot. Laat de ananas uitlekken, maar vang het vocht op.
Meng er de kaas, de ananas en de ham door.
Bestrooi met de rest van de paneermeel en de rest van de boter in vlokjes. Zet de vorm 20 minuten in de oven, verhit de worst en maak de jus, vervang 50 ml water door 50 ml ananassap.
Stort de gebakken stamppot op een schaal en geef er de worst en de jus erbij.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit zuurkoolstamppot met kaas, ananas en rookworst recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven