Zuurkoolstamppot

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Bereidingswijze

  1. Schil de en de .
  2. Kook de met de in water in 20 minuten gaar.
  3. Bak in een koekepan zonder extra vet de krokant.
  4. Verhit de margarine in een koekepan, snijd de in partjes en bak deze in 2-3 minuten bruin.
  5. Verwarm de .
  6. Giet de met de af en stamp ze met de en de creme fraiche tot een smeuige stamppot.
  7. Schep de appel door de stamppot en breng op smaak met en .
  8. Verdeel de en de over de stamppot.
25
25
25

Variaties op Zuurkoolstamppot

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Zuurkoolstamppot
VariatieAantalGang
Exotische zuurkoolstamppot1Stamppotten
Oud Hollandse zuurkoolstamppot1Stamppotten
Zuurkoolstamppot met runderreepjes en ananas1Stamppotten

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in vloeibare margarine
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sesam kunnen voorkomen in vloeibare margarine
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • vloeibare margarine kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in melk
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • vloeibare margarine kan sporen bevatten van lactose en Allergie in melk
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in vloeibare margarine
  • Sporen van vis kunnen voorkomen in vloeibare margarine
  • rookworst, bacon, zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
233 kcal
11%932 kcal
Vetten
16 g.
24%64 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
9 g.
3%36 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Zuurkoolstamppot