Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Afrikaan beef stew recept
Afrikaan beef stew recept

Afrikaan beef stew


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd het vlees in mooie stukjes, snijd de uien, wortelen en knoflook zeer fijn. Smelt de boter in een braadpan en bak het vlees tot het begint te bruinen schep dan de groente er doorheen. Roer de tomatenpuree, laurierblad, de kruiden, citroensap en de bouillon erdoor. Maak op smaak met peper en zout en breng het aan de kook en laat dit 2,5 uur stoven. Doe daarna de pindakaas en het gladde papje van de bloem toe. Kook onder voordurend roeren tot de saus dik is, controleer het geheel op smaak. Serveren met aardappelpuree of droge rijst.

Allergenen Informatie

Voor dit afrikaan beef stew recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven