Afrikaan beef stew
- Herkomst Zuid-afrika
- Categorie Stoofschotels
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Stew recepten
- Bereiden
- Kookboek van bejadu
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Braadpan
Bereidingswijze
- Snijd het vlees in mooie stukjes, snijd de , en knoflook zeer fijn.
- Smelt de boter in een braadpan en bak het vlees tot het begint te bruinen schep dan de groente er doorheen.
- Roer de , , de kruiden, en de erdoor.
- Maak op smaak met en breng het aan de kook en laat dit ± 2,5 uur stoven.
- Doe daarna de en het gladde papje van de toe.
- Kook onder voordurend roeren tot de saus dik is, controleer het geheel op smaak.
- Serveren met aardappelpuree of droge rijst.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Stew met zoete aardappel (600 kcal)42u45m
-
Recept
Scottish stew46u
-
Recept
Irish stew44u35m
-
Recept
Irisch stew44u
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- boter of margarine en bouillon kan sporen bevatten van pinda en Allergie in pindakaas
- bouillon en pindakaas kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bloem
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sesam kunnen voorkomen in boter of margarine
- Sporen van ei kunnen voorkomen in bouillon
- boter of margarine en bouillon kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter of margarine
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van selderij kunnen voorkomen in bouillon
- boter of margarine kan sporen bevatten van lactose en Allergie in boter of margarine
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van soja kunnen voorkomen in boter of margarine, bouillon, pindakaas
- Sporen van vis kunnen voorkomen in boter of margarine
- peper en zout en bouillon past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 227 kcal | 11% | 908 kcal |
Vetten | 16 g. | 23% | 64 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 29 g. | 11% | 116 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |