Stew met zoete aardappel (600 kcal)
- Herkomst Nederland
- Categorie Stoofschotels
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van Miss-piggy02
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Pan
Bereidingswijze
- Voorbereiding:
Pel de sjalotjes en snij het vlees in blokjes.
Zet de pan op het vuur en bak het vlees in de olie bruin, haal het vlees uit de pan en fruit de sjalotjes,voeg de bloem toe en roer alles in 1 min goed.
Bereidingswijze:
Doe alles terug in de pan en voeg tomatenpuree,tomaten en bouillon toe.
Laat alles 1 uur sudderen.
voeg na een uur de in stukjes gesneden winterwortelen en de aardappelen toe en laat alles nog half uurtje tot 45 minuten door sudderen,voeg als laatste de sperzieboontjes toe.
Breng op smaak met zout, peper en cayennepoeder.
Het vlees moet gaar zijn.
Heerlijke maaltijd die past in een dieetprogramma.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Vlaamse karbonade met stoemp (600 kcal)440m
-
Recept
Afrikaan beef stew43u30m
-
Recept
Scottish stew46u
-
Recept
Stoofpotje met zoete aardappel, witte wijn en prei41u10m
-
Recept
Runderstoofpotje met zoete aardappels, sjalotjes en ontbijtkoek43u10m
-
Recept
Tagine van kalkoen met zoete aardappelen455m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie en bouillon
- bouillon kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bloem
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in bouillon
- Sporen van koemelk kunnen voorkomen in bouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van selderij kunnen voorkomen in bouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van soja kunnen voorkomen in olie en bouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- bouillon en zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per personen | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 446 kcal | 22% | 1784 kcal |
Vetten | 15 g. | 22% | 60 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 32 g. | 12% | 128 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |