Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
In bokbier gestoofd rundvlees recept
In bokbier gestoofd rundvlees recept

In bokbier gestoofd rundvlees


Ingrediënten


2

Bereidingswijze


Snijd het vlees in grove stukken en wrijf in met vleeskruiden, bak het in de boter, haal het vlees uit de pan. Fruit de uien in de boter, roer er 1 eetlepel bloem door heen en roer er 1 deciliter bier bij en breng het al roerend aan de kook. Verdun het met de rest van het bier. Voeg het vlees, de kruiden, de stroop en de azijn toe en laat het 3 uur stoven. Bestrijk de ontbijtkoek dik met mosterd en leg dit na 2 uur tussen het vlees. Roer na 3 uur alles om en haal de laurier eruit.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit in bokbier gestoofd rundvlees recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven