Provencaals rundvlees

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Braadpan
  • Pan
  • Zeef

Bereidingswijze

  1. Snijd het in middelgrote blokjes, hak de ui en knoflook fijn
    Snijd de in de lengte door
    Verhit de boter in de braadpan en fruit de ui voeg het in porties toe en bak rondom mooi bruin, laat de knoflook en de even meebakken, voeg dan de , en toe en evt.
  2. en
    Doe het deksel op de pan en laat een paar uurtjes sudderen tot het vlees gaar is.
    Schep het vlees uit de pan en zeef de saus, voeg de (in dunne plakjes gesneden) en de aan de saus toe en laat even sudderen tot de beetgaar is, voeg de aan de saus toe en breng al roerend aan de kook.
  3. Bind evt.
  4. met de of maizena
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in bouillon
  • bouillon kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bloem
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in bouillon
  • Sporen van koemelk kunnen voorkomen in bakboter en bouillon
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bouillon kan sporen bevatten van selderij en Allergie in selderij
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in champignons
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in bouillon
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bouillon en zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (1)

Provencaals rundvlees heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET

Heerlijk recept waar veel variatie op mogelijk is. De eerste keer heb ik gewoon het recept gevolgd, de tweede keer de selderij, wortel en peterselie weggelaten, maar courgette en provençaalse kruiden ... Lees reactie
Margot 2 augustus 2013

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
374 kcal
18%1496 kcal
Vetten
14 g.
20%56 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
30 g.
11%120 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Provencaals rundvlees