Allergie informatie: Indonesische rundvleesstoofpot
Terug naar het receptIngrediënten
- 750 gram riblappen
- 750 gram uien
- zout
- peper
- 3 kruidnagels
- 1 laurierblad
- 2 rode Spaanse pepers
- 0,5 deciliter ketjap manis
- 4 teentjes knoflook
- 3 eetlepels olie
- 1 theelepel ketoembar
- 1 eetlepel kerriepoeder
- 2 eetlepels azijn
- 1 eetlepel donderbruine basterdsuiker
- 1 eetlepel bloem
- 1 vleesbouillontablet
Meer Recepten
- Ajam ungkep (gestoofde en gefrituurde kipreepjes)
Met kip, santen en indonesische kruiden uit Indonesie
4 porties - 2 uur
Bijgerechten - jaccor - Indonesische varkenshaas
Met varkenshaas, chilipepers en knoflook uit Indonesie
4 porties - 50 minuten
Vlees - jaccor - Indonesische sausijsjes
Met half-om-half gehakt, peper en kruidnagelpoeder uit Indonesie
4 porties - 30 minuten
Vlees - 34533 - Klepon (Indonesische suikerbolletjes)
Met ketanmeel, witte basterdsuiker en kokosmelk uit Indonesie
4 porties - 50 minuten
Bijgerechten - jaccor - Snelle rendang
Met runderlappen, rijst en sperziebonen uit Indonesie
4 porties - 25 minuten
Rijstgerechten - armina
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Stoofschotels
- Indonesische rundvleesstoofpot
- Allergieen informatie