Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Kippenstoofpotje met noten en abrikozen


Ingrediënten


Bereidingswijze


Braad de kip stukken rondom bruin in de olie. Bak de ui en knoflook eeven mee.
Voeg de kurkuma, komijn, kaneel, bouillon en zout en peper toe en laat het zachtjes stoven in ongeveer 30 minuten. Wel in de tussentijd de abrikozen in warm water. Als ze goed zacht zijn en genoeg water hebben opgenomen voeg deze dan toe aan de kippenstoof. Verwarm het geheel nog 10 minuten. Verwijder het kaneelstokje uit de kippenstoof. Schep nu vlak voor het serveren de koriander erdoor met de noten. Lekker bij een ciabatasneetje of rijst en couscous.

Serveersuggesties

Vervang de abrikozen door tutti frutti.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kippenstoofpotje met noten en abrikozen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven