Lucy

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Hapjespan
  • Braadpan
  • Pan

Bereidingswijze

  1. Pel en hak de en knoflook in stukjes.
  2. Halveer de en snijd ze in dunne plakjes.
  3. Smeer de aan beide kanten in met mosterd.
  4. Verhit 200 gram in een braadpan en bak de aan beide kanten bruin.
  5. Blus het af met water en stoof de lappen in 2,5 uur gaar.
  6. Verhit de rest van de in een hapjespan en fruit de met een beetje in 10 minuten glazig.
  7. Voeg al roerend de met toe.
  8. Pel de knoflook en pers hem erboven uit.
  9. Voeg al roerend de toe en laat het geheel op laag vuur in 1 uur gaar pruttelen.
  10. Neem het vlees uit de pan en snijd het in stukjes.
  11. Doe de vleesstukjes terug in de pan en voeg al roerend het groentemengsel toe.
  12. Laat het geheel nog 1/2 uur zachtjes pruttelen.
  13. Bestrooi het gerecht vlak voor het serveren met .
  14. Serveer het stoofpotje met gekookte aardappelen en eigen gemaakte appelmoes.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in wijn
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in wijn
  • boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter
  • franse mosterd is niet geschikt voor een mosterd-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • boter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in wijn en franse mosterd
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
722 kcal
36%2888 kcal
Vetten
72 g.
104%288 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
29 g.
11%116 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Lucy's runderstoofpotje