Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Marokaanse kip recept
Marokaanse kip recept

Marokaanse kip


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kip bakken. Een beetje water koken (een vingertopje in de bodem van de pan) en daar de bouillon indoen, saffraan, honing en de kaneel. Het moet echt zoet zijn dus je kan beter teveel honing hebben dan te weinig De abrikozen in stukjes snijden en erbij doen. Daarna de kip erin leggen. Dit 2 uur stoven, de kip af en toe omdraaien. Lekker met rijst en een salade.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit marokaanse kip recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven