Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Ouderwetse Hachee recept
Ouderwetse Hachee recept

Ouderwetse Hachee


Ingrediënten


Bereidingswijze


Bak het vlees aan met wat zout en peper, bij voorkeur in ongezouten roomboter. Maar wanneer je om je gezondheid denkt, volstaat margarine uiteraard ook. Gebruik een grote (hapjes)pan. Fruit het ui een paar minuutjes mee. Blus het af met het flesje bier. Voeg de laurierblaadjes, kruidnagels en hacheekruiden toe. Leg als laatste de ontbijtkoek op het vlees. Laat het geheel zeker 45 minuten sudderen op laag vuur en roer af en toe. Als je het te dik vindt worden, voeg dan tussentijds wat water toe. Lekker op de ouderwetse manier met rode kool en appeltjes en aardappelpuree.

Allergenen Informatie

Voor dit ouderwetse hachee recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Ouderwetse Hachee heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Lekker, maar als je aan je gezondheid denkt, gebruik dan WEL roomboter en GEEN margarine.
    Erik gaf dit recept op 6 december 2012 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven