Ouderwetse hachee

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Braadpan
  • Pan

Bereidingswijze

  1. Snijd het vlees in dobbelsteentjes en kruid met en .
    Pel de en snijd ze in halve ringen.
  2. Verhit ca. 2/3 van de in een braadpan en bak het vlees hierin rondom aan (in porties).
  3. Neem uit de pan.
    Voeg de rest van de toe en fruit de uiringen ca. 8 minuten tot ze zacht en goudgeel zijn.
  4. Voeg het vlees weer toe en bestrooi het geheel met .
  5. Laat de ca. 2 minuten garen.
  6. Schenk al roerend ca 6 deciliter warme bouillon toe, draai de warmtebron laag en voeg de specerijen en de toe.
  7. Leg het deksel schuin op de pan en laat het vlees gaar stoven in ca. 2- 2,5 uur.
  8. Schenk tussentijds telkens een scheut van de resterende warme bouillon toe aan de pan.
25
25
25

Variaties op Ouderwetse hachee

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Ouderwetse hachee
VariatieAantalGang
Ouderwetse Hachee2Stoofschotels

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in runderbouillon
  • runderbouillon kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bloem
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in runderbouillon
  • boter en runderbouillon kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in azijn
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van selderij kunnen voorkomen in runderbouillon
  • boter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in azijn
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in runderbouillon
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (1)

Ouderwetse hachee heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET

Een warme rouge met warme bouillon? Moet toch altijd koud met warm of warm met koud?
Kokkie 16 februari 2013

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
629 kcal
31%2516 kcal
Vetten
45 g.
64%180 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
7 g.
2%28 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Ouderwetse hachee