Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Puchero recept
Puchero recept

Puchero


Ingrediënten


Bereidingswijze


Zet de 0,5 kip of twee kippenpoten, een dik stuk serrano of rookspek en het mergpijpje onder ruim water op het vuur. Schep het schuim en het vet dat ontstaat met een schuimspaan weg. Laat 1.5 uur zachtjes trekken op middelmatig vuur. Ontdoe de botten van het vlees en snijd het vlees in kleine stukjes. Doe in een aparte pan de bouillon, de kikkererwten, 2 geschilde en gehalveerde aardappelen en de stukjes kip, alsmede het tomaatje en een blokje kippenbouillon. Breng dit aan de kook en doe er fijne vermicelli bij. Serveer na 15 minuten met een blaadje mint, kleine partjes ei en stukjes jamon serrano.

Allergenen Informatie

Voor dit puchero recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Puchero heeft een gemiddelde waardering gekregen van 4 / 10 in 1 recensie

  • Wat is dit precies stoofschotel of soep
    Aimplay gaf dit recept op 24 januari 2014 2 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven