Puchero española

Ingrediënten

+ -
print

Garnering: wat fijngehakte peterselie

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Oven
  • Ovenschaal

Bereidingswijze

  1. Snijd het vlees in dobbelsteentjes en bestrooi met vers gemalen peper.
  2. Snipper de en .
  3. Halveer de en verwijder zaad en zaadlijsten, snijd de in reepjes.
  4. Snijd de boontjes in stukjes (2 tot 3 cm).
  5. Schil de , snijd in dikke plakken en verdeel ze in blokjes.
  6. Snijd de in plakjes.
  7. Ontvel de tomaten.
  8. Snijd de tomaten in plakjes.
  9. Verhit de olie en bak het vlees aan alle kanten bruin.
  10. Voeg er de gesnipperde en bij en roerbak mee.
  11. Voeg er aardappelplakjes bij en roerbak 2 tot 3 minuten.
  12. Doe er de paprikareepjes, de boontjes en de blokjes bij.
  13. Bestrooi met en , maak op smaak met en vers gemalen zwarte peper, roerbak ± 5 minuten.
  14. Vet een ovenschaal in met of .
  15. Schep alles in een ovenvaste schaal.
  16. Leg er de plakjes tomaten op en schenk er de wijn over.
  17. Zet de afgedekte schaal in het midden van de voorverwarmde oven op 180° C.
  18. en laat het gerecht in ± 1 uur gaar worden.
  19. Garneer de schotel met fijngehakte .
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • boter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
118 kcal
5%472 kcal
Vetten
4 g.
6%16 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
10 g.
3%40 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Puchero española