Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Stoofpot van sukadelappen recept
Stoofpot van sukadelappen recept

Stoofpot van sukadelappen


Ingrediënten


Bereidingswijze


Pel en snipper de uien in hele ringen, Schil de winterpeen en de aardappelen en snijd ze in schijfjes.
Wrijf het vlees in met zout en peper en bak het in de hete boter in een stoofpan op hoog vuur aan beide kanten bruin. Zet het vuur lager en pers de knoflook er boven uit. Voeg de azijn, de tijm, de rozemarijn, de foelie en de uien toe. Breng nogmaals op smaak met zout en peper en voeg het bier toe, Laat het vlees afgedekt op heel laag vuur ca 1,5 uur gaar sudderen. Voeg na 40 minuten de aardappelen en de winterpeen toe, voeg zonodig een beetje water toe.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit stoofpot van sukadelappen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven