Stoofpot sukadelappen
- Herkomst Frankrijk
- Categorie Stoofschotels
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van tobkok
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Braadpan
- Pan
Bereidingswijze
- In braadpan de olie verhitten en het in ca. 10 minuten uitbakken op een zacht vuur.
- Uit pan scheppen en uit laten lekken.
- toevoegen en het vlees bestrooien met en en in circa 10 minuten rondom bruin bakken.
- over gieten en flamberen (zorg dat de afzuiger uitstaat). 2 eetlepels erdoor roeren.
- Toevoegen , bouillontablet, knoflook, en laurierbladjes.
- In steelpan verwarmen en over het vlees schenken en ca. 90 minuten laten stoven.
- Als het vlees niet meer onder staat, dan nog wat bouillon toevoegen.
- Uien, en toevoegen en nog eens 60 minuten laten stoven.
- Kruiden met en .
- Vlak voor het opdienen de peterselie erover strooien.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Stoofpot van sukadelappen42u
-
Recept
Stoofpot van witte bonen en winterpeen41u30m
-
Recept
Stoofpot Facile41u50m
-
Recept
Bourgondische stoofpot42u20m
-
Recept
Stoofpot varkensvlees met banaan440m
-
Recept
Rundvlees stoofpot41u50m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in vleesbouillon
- vleesbouillon en wijn kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bloem
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in vleesbouillon en wijn
- boter en vleesbouillon kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van selderij kunnen voorkomen in vleesbouillon
- boter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in brandy, wijn, champignons
- Sporen van soja kunnen voorkomen in vleesbouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 727 kcal | 36% | 2908 kcal |
Vetten | 52 g. | 74% | 208 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 9 g. | 3% | 36 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |