Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Stoofvlees op z'n Spaans recept
Stoofvlees op z'n Spaans recept

Stoofvlees op z'n Spaans


Ingrediënten


Bereidingswijze


Alles snijden zoals in ingrediënten vermeld. Vlees aanbakken in de olijfolie en roomboter. uit en knoflook toeovegen en even meebakken. Tomaat toevoegen even meebakken en dan de rode wijn toevoegen. Even laten verdampen. Kruiden toevoegen naar smaak. Houd u van pittig dan kunt u eventueel een theelepel sambal toevoegen. Bouillon toevoegen en alles laten stoven tot het vlees bijna gaar is (ongeveer 1,5 à 2 uur. Dan de wortels en aardappels toevoegen. Net zo lang zachtjes laten koken tot de aardappels en de wortels gaar zijn. Eventueel extra water toevoegen. Severen met stokbrood.

Serveersuggesties

Is ook lekker met een groene salade.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit stoofvlees op z'n spaans recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven