Stoofvlees op z'n Spaans
- Herkomst Spanje
- Categorie Stoofschotels
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van sabinamaria
- Schrijf een review
Bereidingswijze
- Alles snijden zoals in ingrediënten vermeld.
- Vlees aanbakken in de en .
- uit en toeovegen en even meebakken.
- toevoegen even meebakken en dan de rode wijn toevoegen.
- Even laten verdampen.
- Kruiden toevoegen naar smaak.
- Houd u van pittig dan kunt u eventueel een theelepel sambal toevoegen.
- Bouillon toevoegen en alles laten stoven tot het vlees bijna gaar is (ongeveer 1,5 à 2 uur.
- Dan de wortels en toevoegen.
- Net zo lang zachtjes laten koken tot de en de wortels gaar zijn.
- Eventueel extra water toevoegen.
- Severen met .
Ook lekker om te maken
-
Recept
Limburgs stoofvlees41u30m
-
Recept
Belgisch stoofvlees455m
-
Recept
Italiaans stoofvlees43u
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in bouillonblokjes
- bouillonblokjes en stokbrood kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bouillonblokjes en stokbrood
- bouillonblokjes past niet in een suiker-arm dieet.
- Sporen van sesam kunnen voorkomen in stokbrood
- Sporen van ei kunnen voorkomen in bouillonblokjes en stokbrood
- Sporen van koemelk kunnen voorkomen in bouillonblokjes, roomboter, stokbrood
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van noten kunnen voorkomen in stokbrood
- Sporen van selderij kunnen voorkomen in bouillonblokjes
- roomboter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van soja kunnen voorkomen in bouillonblokjes en stokbrood
- Geen overeenkomsten gevonden.
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 507 kcal | 25% | 2028 kcal |
Vetten | 27 g. | 39% | 108 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 36 g. | 14% | 144 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |