Allergie informatie: Tenera en salsa
Terug naar het receptIngrediënten
- 400 gram stoofvlees in stukjes
- 1 grote gesnipperde ui
- 3 tenen knoflook gesnipperd
- 1 grote wortel in plakjes
- 0,5 glas droge sherry of witte wijn
- 0,25 liter runderbouillon
- peper
- takje tijm of beetje gedroogde
- zout
- olijfolie
- 1 eetlepel bloem
- klein blikje doperwten
Meer Recepten
- Salsa
Met appels, mierikswortel en citroen uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Bijgerechten - robancona - Salsa van verse tomaten en rode ui
Met tomaten, rode ui en chilipeper uit Mexico
4 porties - 10 minuten
Sauzen en marinades - bettyvandijk - Salsa Mexicana
Met tomaten, lomboks en koriander uit Mexico
4 porties - 10 minuten
Tapas - rlaet - Salsa (Spicy)
Met tomaten, lente uitjes en spaanse peper uit Mexico
6 porties - 30 minuten
Sauzen en marinades - martien22 - Zalm met salsa van gegrilde ananas
Met zalm, ananas en gele rijst uit Thailand
4 porties - 15 minuten
Vis en schaaldieren - gbvm
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Stoofschotels
- Tenera en salsa
- Allergieen informatie