Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Komkommerhapje gevuld met een monchoucréme recept
Komkommerhapje gevuld met een monchoucréme recept

Komkommerhapje gevuld met een monchoucréme


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de ansjovisfilet in kleine stukjes. Vermeng de monchou met de ansjovis, de kaas, de dragon en de azijn. Breng het mengsel op smaak met peper. Was de komkommer, snijd hem in stukken van ca. 10 centimeter en steek met een appelboor de pitjes eruit: maak het gat wat ruimer door er meermalen de appelboor in te steken. Vul de stukken komkommer met de kaascr1eme, druk de créme stevig aan. Laat de créme 30 minuten op stijven in de koelkast. Snijd de gevulde komkommer in plakken van 1 centimeter.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit komkommerhapje gevuld met een monchoucréme recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven