Opgerolde gevulde broodjes met een dipsausje
- Herkomst Spanje
- Categorie Tapas
Bijpassend: cocktails - Gevulde broodjes recepten
- Bereiden
- Kookboek van lekker_koken
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Keukenmachine
- Bakplaat
- Oven
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 200 graden C.
- Maak deeg van de broodmix volgens de aanwijzing op de verpakking.
- Doe het in een grote kom.
- Snijd de 's en ham in piepkleine stukjes.
- Kneed dit door het deeg.
- Bedek de kom met een theedoek en laat het deeg op een warme plaats een half uur rijzen.
- Rol het deeg uit tot een grote lap van 3 mm dik.
- Rol hem op en snijd hier ca. 16 plakjes vanaf.
- Vet de bakplaat in met boter.
- Leg de broodjes erop en bestrooi ze met , en .
- Schuif de broodjes in de oven en bak ze 20-25 min.
- Doe tijdens het bakken de , geroosterde 's, zout en in de keukenmachine en laat hem draaien tot het een glad sausje is geworden.
- Doe het sausje in een bakje.
- Wacht tot de broodjes gaar zijn en doe ze in een mandje.
- Zet het sausje ernaast en laat iedereen een broodje pakken en in de saus dippen.
Ook lekker om te maken
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- kaas, kwark, boter om in te vetten kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in kaas, kwark, boter om in te vetten
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- kaas, kwark, boter om in te vetten is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van zout kunnen voorkomen in kaas
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 82 kcal | 4% | 328 kcal |
Vetten | 3 g. | 5% | 12 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 4 g. | 1% | 16 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |