Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Moorse spiesjes recept
Moorse spiesjes recept

Moorse spiesjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd het vlees in blokjes van 3 cm. Schil de gemberwortel en rasp hem fijn. Pel en snipper het sjalotje. Snijd de spaanse peper overlangs doormidden, verwijder de zaadjes en snijd het vruchtvlees in ragfijne reepjes. Meng in een grote kom de gember, het sjalotje, de spaanse peper, olijfolie, sherry, gembersiroop, komijn en saffraan en schep de vleesblokjes erdoor. Dek de kom af met plasticfolie. Laat het vlees 1 nacht marineren in de koelkast. Schep het vlees regelmatig om. Rijg het vlees aan kleine spiesjes en grill ze 7 min. in een grillpan of in de oven. Grill ze totdat het vlees mooi bruin is en net gaar. Keer ze af en toe. Serveer de spiesjes met een rode pepersaus.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit moorse spiesjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven