Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Koekenpan
  • Bakpapier

Bereidingswijze

  1. De ’s wassen en laten uitlekken en met een keukendoek afdrogen.
  2. Met een vork of tandenstoker gaatjes in de ’s prikken zodat ze met bakken niet bol gaan staan.
    De ’s insmeren met de helft van de en de rest van de olie in de koekenpan doen.
    Vervolgens de ’s op een hoog vuur bakken tot dat de buitenkant gaat verbranden cq blaasjes gaat krijgen.
  3. Bak ze even door zodat alle ’s mooi gebakken zijn en laat even uitlekken op een stukje keukenrol of bakpapier.
  4. Direct met grof bestrooien en direct serveren.

    Als originele Spaanse tapas bij een glas wijn of als bijgerecht.
  5. Men eet de hele incl.
  6. de zaden maar niet het steeltje.
  7. Deze ’s zijn in de regel niet pittig maar er kan af en toe wel ineens een pittige tussen zitten.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (2)

Pimientos de Padron - kleine Spaanse groene paprika’s heeft een gemiddelde waardering gekregen van 9 / 10 in 2 recensies
RESET

Sinds kort zijn ze ook bij de Albert Heijn te krijgen!
Barbara 30 juni 2017
Deze zijn wel in Nederland te krijgen, namelijk bij Iberica op de Putselaan in Rotterdam. Iberica is te vinden op Facebook, daar laten ze weten wanneer ze de pimientos hebben.
Clarissa 28 november 2015

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
212 kcal
10%848 kcal
Vetten
0 g.
0%0 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
10 g.
3%40 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Pimientos de Padron - kleine Spaanse groene paprika’s