Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Spiesjes met Chorizo en Kip recept
Spiesjes met Chorizo en Kip recept

Spiesjes met Chorizo en Kip


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kruid de kipblokjes met peper, zout en paprikapoeder en besprenkel deze met olijfolie. Laat de kipblokjes even in de koelkast marineren. Bak ze vervolgens goudbruin in een pan met wat olie. Rijg daarna spiesen met om en om de gebakken kipblokjes de chorizo en brood plakjes. Bak vervolgens de spiesjes in een koekenpan op matig vuur goudbruin en gaar. Neem ze daarna uit de pan en houd deze warm tot gebruik. Blus vervolgens de braadjus af met de rode wijn en laat deze even inkoken. Plaats de spiesjes op een bord of schaal en giet hier overheen de ingekookte jus. Garneer de bordjes met de zoete paprikareepjes en gehakte peterselie.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit spiesjes met chorizo en kip recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven