Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Teriyaki van tonijn recept
Teriyaki van tonijn recept

Teriyaki van tonijn


Ingrediënten


Bereidingswijze


Dep de vis met keukenpapier af. Meng in een kom soja, rijstwijn, zonnebloemolie, honing en citroensap en leg de tonijn in deze marinade. Laat de vis hier ongeveer een uur in marineren. Keer tussentijds. Maak de paddenstoelen schoon en snij de lente-uitjes in ringetjes. Neem de tonijn uit de marinade en laat uitlekken. Bak in een koekenpan de reepjes lente-ui en oesterzwammen al omscheppend zacht. Bak in een koekenpan de tonijnfilets op hoog vuur, mooi bruin van buiten, maar laat ze nog een beetje rosť van binnen. Voeg de resterende marinade bij de oesterzwammen en garneer met cress.

Serveersuggesties

De cress smaakt licht naar knoflook. Het is in de grotere supermarkten te verkrijgen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit teriyaki van tonijn recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven