Allergie informatie: Balsamicobietenschotel
Terug naar het receptIngrediënten
- 400 gram rode biet, gekookt, geschild, in stukjes
- 75 gram rode ui
- 4 eetlepels balsamico-azijn
- 50 milliliter water
- 1 eetlepel appel/peren diksap
- zout
- zwarte peper uit de molen
- 0,5 theelepel kruidnagelpoeder
- 0,5 theelepel djinten
- een paar dillezaadjes
- 50 gram creme fraiche
- 1 theelepel ras-el-hanout
- 250 gram gekookte aardappelen
- 8 tivall vega balletjes
- 1 eetlepels chilisaus
- 1 theelepel strong tamari
- 1 theelepel gembersaus
- 1 koffielepel maizena
- 3 eetlepels olijfolie
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vegetarisch
- Balsamicobietenschotel
- Allergieen informatie