Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Bonenpotje met tomaat en dille-yoghurt recept
Bonenpotje met tomaat en dille-yoghurt recept

Bonenpotje met tomaat en dille-yoghurt


Ingrediënten


Bereidingswijze


Pel de ui en de knoflook en snipper ze fijn. Halveer het pepertje en verwijder eventueel de zaadjes en snijd het in smalle reepjes. Maak de courgette schoon en snijd deze in kleine stukken. Giet de tomaten af en snijd ze in grove stukken. Spoel de bonen af in een vergiet en laat uitlekken. Verhit de olie in een pan en fruit de ui en de knoflook zachtjes goudbruin. Voeg de Spaanse peper en de courgette toe en bak even mee. Roer de tomaten de bonen, de rozijnen en zout en peper naar smaak toe en laat alles afgedekt in ca. 15 minuten door en door heet worden, roer af en toe. Rooster intussen de amandelen in een droge koekenpan goudbruin, laat ze op een bord afkoelen. Roer de dille door de yoghurt. Neem het bonenpotje van het vuur en roer de dille-yoghurt erdoor. Strooi de geroosterde amandelen erover.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit bonenpotje met tomaat en dille-yoghurt recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven